sunnuntaina, huhtikuuta 21, 2013

TO BE ANYWHERE BUT HERE

lempparivaihtobiisi, big city dreams!

Nonii, melkei viikko on menny täs kauhees kiirees enkä oo missää välis kerenny tehä blogille yhtää mitää. Viikonloput on menny joko pesispeleis tai sit sirkusharkois esitystä varte. Valtakunnallisii, puheesee, projektii ja kokeisii piti panostaa mut onneks nyt kaikki melkei ohi ja voi vaa loppukevään ottaa rennosti.

Mut siis, sain viikko sitten sunnuntaina miu enkkupaperit lähetettyä! Olin tuskaillu niitten kaa koko edellisen viikon, ku en ollu 100% tyytyväine miun valokuviin ja siihen kirjeeseen isäntäperheelle (lisäks mein enkunope ei ollu tajunnu laittaa allekirjotusta ja leimaa yhteen lausuntoon, niin piti sekin käydä vielä sillä korjattavana). Oi vitsi sitä ilon tunnetta ku sain ne pois päiväjärjestyksestä! Ei sillä et niit ei ois ollu hauska täyttää, tiesin vaan et tuun ihan varmasti jättää viimeselle viikolle viimesimmät kohat ja tietenki siin tuli pien paniikki... No mut sinne meni, ja toivotaa parasta.




Mut sitten koitti ihana maanantai, ja ihana sähköpostiviesti, noi paperit oli nimittäi täysin kunnossa!



Oi vitsit en yhtää viittis oottaa noit sijotus- ja perhetietoi! Kumpa ne tulis yhtä nopeesti ku toi enkkupapereiden tarkastus... Se voi ehkä kyl pysyy vaa haaveena. Suurimpana toiveena ois tietenkin toi itärannikko ja etenkin Brisbanen seutu! Mut kyl kaikki muukin käy, et avoimin mielin lähdetään.
Eipä täs muuta näis vaihtariasiois, postailen sitten kun tulee jotain fiksua aihetta:)


1 kommentti:

  1. Ei hitsi, muistan niin hyvin kun täytin myös noita AFSn papereita ja nyt mun lähtö onkin jo 2 viikon päästä! Ja kyllä ne sijoitustiedotkin tulee aika nopeesti ;)

    http://anna-americandream.blogspot.fi/

    VastaaPoista