keskiviikkona, marraskuuta 13, 2013

SCHOOL AND HOSTFAMILY

Moikka! Vihdoinkin vähän "oikeeta" tietoo tähän vaihtovuoteen liittyen! Sain nimittäin tietää miun isäntäperheen ja minne tarkalleen sijoitun. Oon kuitenkin jo tiennyt aika kauan, että sijoitun Länsi-Australiaan, ja sijoituskoulunkin sain tietää viime viikolla. Keskiviikkona sain siis tietää että sijoitun jonnekkin Albanyn alueelle, ihan Lounaisrannikolle. Ihana yllätys oli, että koulukin on meren rannalla!
Miun koulu on Great Southern Grammar School, yksityiskoulu, joka on nähtävästi kristillinen sekakoulu. Siellä on ihan tajuttoman kivat koulupuvut joista oon tosi ilonen! Luin tuolta koulun nettisivuilta että siellä on aineina ainakin nää ihan normit matikka, physiikka, historia yms, mutta vielä drama, outdoor education sekä paljon erilaisii lajeja mm. netball. Oppilaita on vähän yli 700, ja koulussa on kaikki luokat päiväkodista lukioon nähtävästi eri rakennuksissa. Vaikuttaa siis tosi kivalta, pieneltä ja luotettavalta koululta!




Perheestä voin sanoo, että se vaikuttaa ihan täydelliseltä! Miun kotikaupunki tulee siis olemaan Albany, joka on ihan rannikolla ja asukkaita on se vähän yli 30 000. Sain tänään perheen täyttämät lomakkeet luettavaks, ja oi vitsi koko porukka vaikuttaa ihan mahtavalta! Miulla on siis ainakin vanhemmat ja kaksi hostsiskoa (-98 ja -93), papereissa luki myös jonkun samanikäisen pojan nimi, mutta en oo ihan varma asuuko se kotona enää. Kummatkin tytöt harrastaa sirkusta, ja tää tieto oli oikeesti ehkä paras, koska en vois olla vuotta ilman sirkusta! Vanhemmilla on perheyritys, Laserscape (joo en tiiä mitä/mikä toi on:D), sekä äiti on töissä kaupungin suunnittelupuolella. Kuvien perusteella koko perhe tykkää matkustella ja viettää aikaa yhdessä, mikä on ihan miun unelma. Noissa papereissa myös luki, että miulle on oma huone ja talosta on näkymä satamaan!
Voin vaa sanoo, etten ois täydellisempää voinu ees kuvitella!

6 kommenttia:

  1. EN VOIS OLLA ENEMPÄÄ KATEELLINE. Ootan innol sitä et saan lukion suoritettuu ja pääsen ite lähtee vuodeks ausseihi! Rakastan sitä paikkaa yli kaiken<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itekkin oon ihan rakastunu tohon maahan, enkä oo ees vielä ikinä käyny siellä haha!

      Poista
  2. Ui vitsi toi sun perhees ja toi paikka vaikuttaa iha sairaan kivalta!

    VastaaPoista
  3. Ihana paikka! Jos olisin ite lähteny Ausseihin ni olisin halunnu ehdottomasti just tollaseen paikkaan! Ite oon tosiaan lähdössä Amerikkaan ens kesänä :)

    http://aili-in-the-usa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Löysin sun blogin vaihtariryhmästä facebookista ja voi vitsi innolla jään lukemaan sun vuodesta!!

    Mulla ois sulle haaste :-)
    http://anni-exceed.blogspot.fi/2013/12/haaste.html

    VastaaPoista