torstaina, joulukuuta 12, 2013

CHALLENGED

Sain vähän aikaa sitten Annilta (käykääs lukemassa, Anni on kanssa näitä 2014, tosin syksyllä, lähteviä vaihtareita ja hänen blogi on aivan upea!) tälläisen haasteen:
1. Kerro 11 faktaa itsestäsi 
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Valitse 11 bloggaajaa (alle 200 lukijaa)
 

1. Oon perheen ainut lapsi. Oon kylläkin aina halunnu sisaruksia ja oon vähän kateellinen niille joilla sellaisia on! 

2. Jos jotain päätän, niin sitten en sen asian suhteen ihan helpolla luovuta. Tää on tavallaa hyvä puoli, kun en anna periksi asioissa joita oikeasti haluan saavuttaa. Toisaalta turha itsepäisyys voi olla tosi ärsyttävää, enkä kiellä ettei miusta sitäkin hieman löytyis.

3. Tykkään tällä hetkellä koulusta ihan tajuttomasti! Oon niin onnellinen mun alasta (elintarvike, eli miusta tulee leipuri-kondiittori) ja että päätin suorittaa kaksoistutkintoo, koska nää yhessä on niin miun juttu. Muutenkin on tullu ihan hyviä arvosanoja, ja meiän amisluokka on ihan tosi mukava! Harmi vaan etten tiiä mille vuosiluokalle tuun ens vuonna takasin...

4. Tää on vähän hölmö, mut vihaan puhelimessa puhumista yli kaiken. Joittenkin kaa vaan ahistaa puhuu puhelimessa, mutta on niitäkin kenen kaa voi puhuu ihan mistä vaan. Kauheeta myöntää mut oon jopa pari kertaa jättäny vastaamatta puheluun ja tekstannu "En voi just puhuu mut selitä viestil". Tää on niin ärsyttävää, kun puhuessa sais asiat sanottua niin paljon nopeammin, mutta kun ei niin ei.

 

5. Stressaan ihan kaikesta, jopa maailman mitättömimmistä asioista.

6. Teen aina ja melkeimpä kaikesta aikatauluja. Yleensä kuitenkin nää aikataulut pettää ja oon joko tosi ajoissa tai sitten myöhässä.

7. Oon kadottanu kokonaan miun joulufiiliksen. Enää miulle ei tuu samanlaista jouluintoa kun ensilumi tulee tai pihalle laitetaan jouluvalot. Joulukalenterikaan ei auta tähän.

8. Rakastan suomalaisia asioita! Oon lähiaikoin alkanu enemmän arvostaa suomalaisuutta ja kaikkea mitä meillä täällä on.

9. Oon aivan täysin, mielipuolisesti ja 100%:sesti koukuttunut brittivloggaajiin. Muutenkin Youtubessa seuraan ihan huimaa määrää ihmisiä ja brittien lisäksi suosikeissa on moni suomalainen, Tyler Oakley sekä aussipoika Troye Sivan!

10. Oon siis kaksoistutkinnossa ja aion kirjottaa enkun, matikan, äikän sekä tervestiedon.

11. Olin ylä- ja ala-asteen musiikkiluokalla. Siitä huolimatta oon ihan kauhee laulaja enkä osaa soittaakaan mitään kunnolla.

 
 
Annin kysymykset:
1.Mitä odotat ensivuodelta?
- Tottakai tähän on pakko sanoo että vaihtovuosi Australiassa!


2. Paras tapa viettää viikonloppu?
- Joko tosi hyvällä porukalla rentoa yhdessäoloa tai ihan vaan kotona rentoutumalla ja latautumalla seuraavaan viikkoon.


3. Unelmamatkakohde?
- Australia, USA, Ranska, Italia, Lontoo ja Irlanti tuli heti mieleen!


4. Lempijoululaulu?
- Coldplayn Christmas Lights, vaikka ei ookkaa ihan perinteinen joululaulu. En kauheesti siit joulusta välitä, joten ei kauheesti ne perinteisetkään laulut nappaa.


5. Minkä elokuvan voisit katsoa yhä uudelleen ja uudelleen?
- Taru Sormusten Herrasta kokonaisuutena! Oon tosi huono keksimään lempileffoja mutta toi on ollu jo pienestä pitäen tosi hyvä.



 
6. Lempikauppa?
- Oon tosi epäsivistynyt kun en oo ikinä käynyt näissä amerikkalaisissa Forever 21, Hollister yms. joten sanon vaa Zara, Bikbok ja Vila.


7. Kerro joku outo tapasi?

- Syön kaiken aina tavallaan osissa. Esimerkiksi jos lautasella on sallaattia, kasviksia ja lihapullia niin syön jokaisen osion kerrallaan. Tossa tapauksessa menisin järjestyksessä salaatti, lihapullat ja viimeisenä kasvikset :D

8. Mitä toivot joululahjaksi?

- En tänä vuonna oo esittäny yhtäkään virallista toivetta, enkä oikeastaa mitään isompaa tarvitsekaan. Voin kuitenkin arvata, että saan ainakin jotai Suomeen tai Australiaan liittyvää tai sitten vaan rahaa. Toisaalta oon jo jonkun aikaa miettinyt uutta objektiivia, ja tuntuu että porukat on sellasta alkanu ettimään.

9. Tsemppibiisi?

- Kelly Clarksonin Breakaway.

10. Lempisarja/ohjelma?

- Rillit Huurussa, Game of Thrones, Vampire Diaries ja Salkkarit!

11. Lempiaine koulussa?
- Enkku, liikka ja matikka. Mutta parasta koulussa on kyllä amiksen leipomopäivät.

 Tässä mun kysymykset:


1. Mistä pidät elämässäsi eniten tällä hetkellä?
2. Haluaisitko tautoinnin? Jos, niin minkälaisen?
3. Lempijouluperinteet?
4. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?
5. Elämäsi tärkein ihminen?
6. Lempiblogisi?
7. Lempivaatekappale?
8. Minkälainen musiikkimaku siulla on?
9. Suurin unelmasi?
10. Unelmatyösi?
11. Kerro jokin asia mitä kukaan ei tiedä sinusta!

En haasta ketään yksittäisesti, vaan haastan jokaisen joka tätä lukee tai innostuu ideasta!:)

BTW, 55 päivää!

4 kommenttia:

  1. Jee tosi kiva kun sait tehtyä!! Voi vitsi en malta oottaa, että pääsen lukemaan sun vuodesta Australiassa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle haastamisesta! haha toivottavasti täytän odotukset:D

      Poista
  2. ÄÄÄ! ITKEN TÄÄL KU TAJUSIN, ET LÄHET IHA KOHTA;((((((

    VastaaPoista