tiistaina, kesäkuuta 03, 2014

SNAKES IN ARMADALE

Eli viime viikonloppuna matkan kohteeksi valikoitui taas Perth! Tarkemmin hosttädin ja hänen tyttären synttäreille. Vihaan kylläkin yli kaiken tota ajomatkaa, haha.

Lähdettiin lauantaiaamuna pienessä kiireessä ilman Cassya ajamaan pohjoista kohti. Suunnitelmissa oli pysähtyä Armadalen Reptile and Wildlife Centressä, jonne saavuttiinkin lounaan jälkeen. Tuolla oli suurin osa WA:n käärmeistä, liskoista sekä paljon lintuja ja taju söpöjä opossumeja! Ihana hostisä oli soittanut tohon paikaan etukäteen ihan varmistaakseen, että saan varmasti pidellä ihan oikeaa käärmettä, joten heti kun oltiin maksettu ittemme ssään, mulle tökättiin ensimmäinen käärme käsiin. Lopussa saatiin vielä Jaqcuin kanssa pidellä tollasia bobtail-liskoja, joilla on sininen kieli.

Armadalesta jatkettiin matkaa hieman lähemmäksi Perthiä yhdelle chalet-alueelle, jonne jätettiin meidän kamat. Sieltä suunnattiin hosttädin talolle, jossa oli jo kunnon juhlat käynnissä. Muutaman tunnin päästä juhlat vaihtuivat hosttädin tyttären 21-vuotisbileiksi, joiden teemana oli Harry Potter! Hävettiin Dolores Pimento-hostäitiä ja näkymättömyysviitta-hostisää ihan silmät päästä Jacquin kanssa, haha. Yöksi mentiin takasin chaleteille nukkumaan, aamulla aamupala hosttädin luona, hostisä jätettiin sinne (hän lähti lentokoneella Marble Baria kohti muutamaksi viikoksi) ja myö lähdettiin ajelemaan kotia kohti.

Viel lopuks pakko kertoo mite ihanan jutun miu hostisä sano kun lähdettiin Armadalesta! Oltiin kaikki (paitsi hostäiti) siis justiinsa pidelty bobtaileja ja oltiin vieläkin tosi innoissaan siitä. Hostäiti kysyi kaikilta vuoron perään mikä oli parasta tuossa matelijatarhassa tai mistä eläimistä tykkäsi eniten. Jacqui sanoi tietenkin juuri tuon liskojen käsittelyn, mie sanoin pythonin ja liskojen pitelyn ja taju söpöt opossumit. Hostisäkin sanoi ekaksi eri matelijoiden pitelyn, mutta sitten vaihtoikin mielipiteensä ja sanoi että parasta oli nähdä kun mie olin niin innoissaan ja mite onnelliselta näytin.
Jep, miun sydän suli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti