torstaina, elokuuta 21, 2014

COUNTRY WEEK

Vihdoinki saan tehtyy tän ikuisuuden kestäneen Country Week -postauksen viime termin vikalta viikolta, haha. Ja anteeks jo nytten että tästä tuli tälläinen "Maanantaina tein tätä ja sitten menin tuonne", mutta itseni tuntien en tuu muistamaan tosta viikosta mitään kuukauden päästä, niin paras kirjoittaa ne ees jonnekkin.

Miun (ja Nakon) tie Country Weekille oli aika epävarma alusta alkaen, ja sisälsi aussityyliin tosi monia hidasteita. Kaikki lähti siitä että Nakon (ja Camfieldin) Head of House kysyi häneltä haluaisiko hän mennä kyseiseen tapahtumaan tai onko jo pelaamassa joukkueessa. Nako siinä fiksuna keksi että voisi mennä ottamaan kuvia peleistä ja kertoi samalla että miekin varmasti haluaisin tulla mukaan. Siitä sitten ajatus lähti eteenpäin muille urheilusta vastaaville opettajille. Vastaan tuli monia ongelmia maksusta (ei oltu kumpikaan oikein innoissaan maksamassa 590 dollaria..), kameroista, meidän omista CW-paidoista, huonejärjestelyistä ja ties mistä pienestä. Lopulta kuitenkin kaikki kääntyi parhain päin, ja saatiin vihreä valo meidän suunnitelmille.

Sunnuntaina 29.7 tavattiin GSG:n pihassa yksi koulun opettajista, joka olisi vastuussa tyttöjen majoituksesta ja ruokapuolesta. Lähdettiin siinä pikaisten heippojen jälkeen ajamaan suoraan Perthiä kohti, jonne saavuttiinkin siinä keskipäivän aikoihin. GSG käyttää aina CW-majoituksenaan Cottesloe Beach Chalet:eja, jonne pikaisesti ehdittiin heittää tavarat ennen kauppareissua. Saavuttiin siis Nakon kanssa muutama tunti ennen kaikkia muita, jotka oli vielä tuossa vaiheessa bussimatkalla Albanysta.
Muitten saavuttua (ja meidän CW paitojen tultua!!) käytiin läpi nää perus leireilyasiat, huonejärjestelyt ja seuraavan päivän otteluohjelmat. Miu huoneessa oli kaksi year 10 oppilasta ja speech and debating -joukkueen jäsentä, Lucy ja Olivia (Olivia lähtee kohta Latviaan vaihtoon!), ja lisäksi heidän s&d opettaja.
Pienten alkututustumistenja rantakävelyn jälkeen jokainen joukkue alkoi keskenään illallisen tekoon. Koska mie ja Nako ei oikeastaan kuuluttu mihinkään joukkueeseen, meidät pistettiin s&d:n sekaan, heidän pienen koon vuoksi. Meidän huone toimi sellaisena s&d:n tukikohtana koko viikon ajan, joten luonnollisesti tehtii myös meidän sunnuntai-illan ruoka siellä.

mediavastaavat Nako ja Saana palveluksessa!

Maanantaiaamuna koko porukka suuntasi Perthin Challenge Stadiumille aloitusseremoniaa varten. Ihmisiä tuolla oli vaan se muutama tuhat, sillä Country Week on nimensä mukaan vaan "country" kaupungeille, eli jokaiselle pikkukaupungille WA:n sisällä, mutta Perthin lähiöiden ulkopuolella. Tuossa alkuseremoniassa käytiin läpi kaikki osallistuvat koulut, lukemattomat puheet ja myös viime vuoden Champion koulut jokaisesta lajista. Meidän GSG oli viimevuoden Champion tyttöjen hockeyssa (ja googlen mukaan poikien lentopallossa). Jokaisessa lajissa on siis divisioonat, ja A-divisioonan voittaja julkistetaan koko lajin Championiksi. Tänä vuonna meidän koulu oli edustettuna AFL:ssä, hockeyssä, lentopallossa, jalkapallossa, netballissa, koripallossa ja speech and debatingissa. Jokaisessa lajissa on tyttöjen ja poikien joukkueet, lukkunottamatta AFL (vaan pojat), netball (vaan tytöt) ja s&d, jossa on sekajoukkueet tai yksilösuoritukset.

Meidän tehtävä Nakon kanssa oli käydä mahdollisimman monessa pelissä, ja kuvattava mahdollisimman monipuolisesti ja tasapuolisesti jokaista joukkuetta. Miun maanantaiaamupäivä alkoikin siis poikien korispelillä, jonka meidän pojat niukasti hävis hyvästä pelistä huolimatta. Sieltä kävelin toiselle puolelle tota urheilualuetta, poikien hockeyhyn, joka päätty tasapeliin. Miun päivän päätti poikien ja tyttöjen jalkkispelit, joissa kummatkin päättyi voittoihin.
Illan ohjelmaksi koulu oli järjestänyt meille Bogan Bingo -illan, jota varten annettiin pukeutumisohjeet etukäteen. Bogan on siis aussitermi jonkunlaiselle sossupummille, asuttomalle, juopolle tai kaikkien noitten yhdistelmälle. Ohjelmaan kuului syömistä (ja hyvin noloja buffet-tapauksia Cohenin kanssa), bingoa, twerkkausta ja paidattomia poikia soittamassa ilmakitaraa. Tää kaikki tapahtui siis Scotch Collegella (luultavasti snobein koulu ikinä), jonka boarderit oli hyvin hilpeitä meidän asuista. Kaiken kaikkiaan oli siis hauska ilta.

Iha hulvaton ihmine! Toi pieni apina Cohenin kädes on nimeltää Gammo, jota joka kantoi eri henkilö jonkun hassun tapahtuman takia. Cohen ansaitsi palkintonsa heti ensimmäisenä päivänä, ylläri ylläri. S&D joukkueella on siis joukkueen "pelipukuna" meidän formal uniform, eli blaizeri, valkoinen kauluspaita, kravatti yms, mutta Cohen unohti koko uniformin kotiin. Joka ikisen osan, PAITSI koulun sukat. Ja ne sukat mitkä hän muisti, ei ees ollu hänen, vaan hänen siskonsa Laran.
Ja toi Cohenin bogan asu, voi herranjumala... Tuo ei oo siis oikea unibrow, thank god.

Tiistaina lähdin ekalla bussilla s&d:n matkassa B-divisioonan väittelyyn Eastern Goldfields Collegea vastaan, jota seurasi A-divisioonan väittely Australind Senior Highn kanssa. Kummatkin meiän joukkueista voitti, ja pikaisesti lähdin AFL-peliin läheiselle ovalille. Meiän jätkät tietenkin voitti, ja muutamien joukkuekuvien jälkeen lähdin tyttöjen hockeypeliä kohti. Heidän voiton jälkeen menin takaisn s&d joukkueen luokse vaan hengaamaan ja kuuntelemaan puheita ja monologeja. Heidän monologit oli ajoitettu ihan aikataulun loppuun, joten kaikki muut joukkueet olivat jo takaisin Chaleteilla kun he vasta aloittelivat. Tämän takia meille tuli tosi kiire ehtiä illan järjestettyyn ohjelmaan Pert Arenalla. Nopean bussikyydin, vaatteiden vaihdon, subwayn ja ruuhkan jälkeen ehdittiin kuin ehdittiinkin RAC bstreetsmart liikenneonnettomuus-esitykseen Perthin keskustaan. Ei ollut viikon paras ilta, mutta toivottavasti sai ainakin joittenki nuorten silmät aukeemaan liikenteessä käyttäytymisestä. Mutta saatiin lopussa show bagit, niin ne korvas melkeimpä koko illan, haha.


Keskiviikkona oli vuorossa poikien lentopallo, vähän lisää A-divisioonan väittelyä, tyttöjen koripalloa, poikien futista ja AFL:lää. Kaikista noista GSG otti voitot lentopalloa lukuunottamatta. Olin täs vaihees viikkoo jo iha tajuttoman väsyny, niin kiertelin vaa peleistä toisee ihan zombina.

Keskiviikon iltaohjelma oli niin sanottu formal dinner, johon tytöt pukeutui mekkoihin ja pojat siisteihin vaatteisiin. Oltiin siis meidän chalettien läheisellä golf-clubilla illastamassa. Ennen tuota meille annettiin "tiukat ohjeet" keitten vieressä saadaan istua tolla illallisella, joihin kuului esimerkiksi ettei saada istua kenenkään vieressä joka on samaa sukupuolta, samalla vuosikurssilla tai on tuolla pelaamassa samaa lajia. Koska en oikeastaan ollut tuolla minkään lajin puolesta, miulle oli aika helppo löytää kaksi jätkää istumaan kummallekkin puolelle. Miun pöydässä oli siis aika monta s&d joukkueen jäsentä (Olivia, Finn ja Jacqui), Kristen lentopallosta, Micah jalkapallosta ja miun vieressä Cohen s&d:sta sekä Bailey lentopallosta. Nauroin varmaan jokaisen minuutin ton illallisen aikana Cohenin ja Bailey hulvattomille jutuille, haha. Ja tietenkin vedettiin jätkien kanssa kahdet alkupalakeitot ihan innoissaan (se oli niiiiin hyvää, haha).
Ohjelmaan kuului myös joukkueiden kapteenien päivitykset menneistä peleistä. Suurin osa joukkueista oli voittanut suurimman osan peleistään lentopallojoukkueita lukuunottamatta. Finn, Jacqui ja Lucy esittivät omat monologinsa tai puheensa s&d:n vuorolla. Jälkkäreiden jälkeen oli vuorossa "Talking With Brandon", joka yleensä esitetään Mokaren assemblyvuorossa. Tällä kertaa haastateltavina oli kaksi huippukoripalloilijaa, jotka meidän koripallovalmentaja ja outdoor ed ope oli pyytänyt paikalle. Luultavasti puolet koko illallisesta kului tohon haastatteluun, mutta muuten toi ilta oli yks hauskimmista koko Country Weekin aikana.

Miun y10 formal kamut, Cohen ja Bailey!
Torstaihin kuului tyttöjen hockeyta, lentopalloa niin tyttöjen kuin poikienkin, sekä AFL:lää. En pahemmi välittäny tän päivän iltaohjelmasta, jossa suunnattiin yhdelle ostoskeskukselle. Chillailtiin vaan Nakon kanssa eri kahviloitten sohvilla ja tyydyttiin vaan katselemaan vaatteita kunnon shoppailun sijaan.


Perjantaina oli finaalit, joten menin katsomaan netball peliä meidän arkivihollista, Albany Senior High Schoolia vastaan. Tiukan häviön jälkeen suunnattiin takaisin AFL finaalia varten (taas ASHS:ia vastaan, haha) jonka meidän pojat tietenkin voitti. Pienen juhlinnan jälkeen kerättiin koko CW porukka kasaan ja suunnattii loppuseremoniaan Challenge Stadiumille. Siellä jaettiin tämän vuoden champion palkinnot kaikista lajeista, joista meille siis tuli kaksi: tyttöjen hockey sekä AFL. Muuten meidän joukkueet sijoittuvat seuraavasti: poikien koripallo 6. A-divisioonassa,  tytöt 3. samassa sarjassa, poikien hockey 4. A-divisioonassa, netball 4. A-divisioonassa, poikien jalkapallo 2. B-divisioonassa, tyttöjen futis 1. B-divisioonassa, speech and debating yleisellä tasolla 2. (Finn, Lucy ja Cohen sai omista puheistaan/monologeista mitalit), poikien lentopallo 8. B-divisioonassa ja tyttöjen lenttis 8. A-divisioonassa.
Tuon jälkeen aloitettii bussien lastaus, kun muut lähtivät kotia kohti. Meillä Jacquin (ja hostien) kanssa tuli kohteeksi Perthin keskusta ja seuraavan päivän lento Marble Bariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti