torstaina, syyskuuta 18, 2014

ASK ANYTHING

Miun oli tarkotus tehdä tällänen tosi cliché kysymyspostaus tän vaihtovuoden puolivälissä, mutta tietenkin missasin sen ja unohdin asian ihan täysin. Mutta nyt kuitenkin on vihdoin teidän lukijoiden tilaisuus kysyä ihan mitä vaan miun vaihtovuodesta, vaihto-oppilaana olemisesta tai ihan mistä vaan! Jos kysymyksiä/kiinnostusta tulee tarpeeksi, alan tossa reilun viikon päästä väsäämään teille vastauksia. Ja tietenkin anonyymina voi kanssa heittää kommenttia tonne kommenttiboxiin ilman kirjautumista, joten eikun kyselemään!

8 kommenttia:

 1. Ootko nyt siellä ollessasi tyytyväinen maavalintaan? Minkä vinkin antaisit Australiaan tulevalle vaihtarille? Paljon menee rahaa kuukaudessa? Miten ihmiset pukeutuu?

  VastaaPoista
 2. Voisiks kuvitella ittes jonain päivänä ihan oikeesti asumaan Australiassa? Mitkä asiat on paremmin Suomessa verrattuna Ausseihin ja päinvastoin. Millanen on sun normaali päivä? Onko koulu susta haastavaa? Ootko tekemäs ne loppukokeet (en tiiä mikä systeemi siel on) eli suoritaks sen sun levelin? Mikä on isoin eroavaisuus suomalaisten ja australialaisten ihmisten välillä? Minkä ikäsenä siel "valmistutaa" high schoolist, onks siel 13 vuotta niinku seelannis? Niinku et onks year 13 se vanhin:D

  VastaaPoista
 3. Kun sä vedät vessan, niin kumpaan suuntaan se vesi kiertää? T: utelias

  VastaaPoista
 4. mite oot viihtyny ja ootko kaivannu suomee ja suomalaisia asioita?

  VastaaPoista
 5. Onko sulla omaa tietokonetta mukana siellä? Millä tavalla ja kuinka usein pidät yhteyttä kavereihin/vanhempiin Suomessa? Onko sulla Ausseissa oma kännykkä? Millä kameralla kuvaat? Hauskin muisto Australiasta. Ootko päässy matkustamaan paljon siellä ollessasi? Mitä veit tuliaiseksi Ausseihin? Onko tullut koti-ikävä?

  VastaaPoista
 6. Mitä puhelinliittymät maksaa verrattuna Suomeen? Kuinka yleistä esimerkiksi laajakaistan omistaminen kotona on, Suomessahan on tyyliin yhdet maailman parhaista nettiyhteyksistä ni mietin et onko siellä joka kodissa? Onko siellä iPhonet suosittuja? Käytetäänkö samoja sosiaalisia medioita ku Suomes ja kuinka paljon? Kuinka suuri osa esim. teidän koulusta seurustelee? Kuinka vakavaa seurustelu siellä on ja onko yhtä vapaata kun Suomessa(Jenkeissä ei kuulemma saa sulkea edes huoneen ovea jos siellä on kaksistaan pojan kanssa)?

  VastaaPoista
 7. Onko laserscape kivaa ja kuinka isoilla joukkueilla sitä siellä pelataan? Eikö se ole vähän erilaista kun Suomes jos pelaa päiviällä vai pelataanko vaan illalla?

  VastaaPoista
 8. Kuinka paljon siellä on hämähäkkejä ja muita sellasia ötököitä sisätiloissa? Entä miten paljon nää ötökät ja niiden määrä eroo Suomen ötököistä? :-D

  VastaaPoista