maanantaina, joulukuuta 08, 2014

MATES OUT SURFING

Ai miten miulla menee? Oon ollut viimeiset pari viikkoa ihan täyteen buukattu, eikä yleensäkään vapaata päivää löydy. Elämä hymyilee, loma alkaa kohta ja muutenkin kaikki on kunnossa.

Sunnuntaina 23.11 oli meille GSG:n vaihtareille järjestetty koulun tarjoama lounas, jossa vähän muisteltiin kulunutta vuotta sekä panikoitiin seuraavan viikon kokeista. Sitten kokeet tuli ja kokeet meni. Miulla oli siis vaan kaksi koetta koeviikolla, ja ne oli matikasta ja enkusta. Maanantaina heti ensimmäisenä oli vuorossa enkku, joka meni siinä niin ja näin, mutta pääsin kuitenkin läpi. Tiistaiaamuna oli miulla 2CD matikka, josta tulokseksi tuli 89% ja tuolla koulun paras tuosta tasosta, haha.

Keskiviikkona en pahemmin mitään tehnyt, ja torstaina heti ekan kokeen jälkeen lähdettiin kaveriporukalla Nanarup-rannalle surffaamaan. Oli ihan mahtavaa päästä vihdoin kunnolla surffaamaan ja pääsin vihdoinkin seisomaan sille laudalle, mistä oon kyllä aika ylpeä. Päivä oli muutenkin ihan täydellinen juuri noitten ihanien ihmisten kanssa.
 

Matthew, Freya, meiksi, Phoebe, Brittany ja Mason

Perjantaiaamuna lähdettiin ajamaan Perthiä kohti meidän Albany-vaihtariporukalla. Hostiskä halusi viedä meidät Caversham-eläinpuistoon koillis-Perthiin, joten sinne meidän matka johti. Kierreltiin ympäriinsä muutama tunti ja sitten hostisi heitti meidät väliaikais-hostperheiden luokse, joitten luona vietettiin perjantaiyö. Itse olin meidän sveitsiläisvaihtarin Michaelin kanssa samassa perheessä. Meidän tarkoitus tuolle Perth-reissulle oli siis AFS-paluuorientaatioleiri, joka olikin lauantaiaamusta sunnuntaihin.

Nako (Japani), Valeria (Costa Rica), meiksi, Danielle (Alankomaat), Michael (Sveitsi) ja Laurianne (Ranska)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti