keskiviikkona, helmikuuta 25, 2015

JURIEN BAY

Maanantaina 15.12 aikoja sitten lähdettiin ihan meidän vakkarimatkustusautolla 7h Albanysta pohjoiseen, Jurien Bay:hin. Meistä jokainen vihas tuota automatkaa niin sinne kuin takaisinkin päin, mutta oli meidän viikko kuitenkin senkin arvoinen!
Parempi varmaa lisätä kuvia ja niiden mukaan selitellä tapahtumia, joten tästä mennään:

Juuri Jurien ulkopuolella pysähdyttiin yhdelle kyltille ottamaan muutamat kuvat ja hostisi löysikin tuollaisia täysin mustia Christmas spidereita, joita hänkään ei ollut ikinä ennen nähnyt (normaalisti värikkäitä pikkuruisten joulupallojen näkösiä). Siinä kymmenen minuutin ihmettelyn jälkeen vihdoin hostisi sai miutkin suostuteltua pitää noita, ja siinä sitten ekaa ja vikaa kertaa australialaiset hämähäkit käsissä (kuvassa hostisi pitelee noita ihan normaalisti, iteltä ei sujunut ihan samalla tavalla).
Stromatolites!
Sirkuslapset ja ylitaipuvat kyynärpäät on parasta.
Nää "Pinnacles" olivat siis muistaakseni (ja ymmärtääkseni haha) fossiilisoituneita puita, joista on tuonne Jurienin lähelle muodostunut tuollainen pieni fossiilimetsä. Maagisen näköistä!
Vuokrattiin päiväks tää sandboard 25 dollaria vastaan ja käytettiin sitä ihan innolla koko päivä meidän siskojen kesken ja monien naarmuisten kyynärpäitten, polvien ja kipeiden peppujen jälkeen pikkuhiljaa alettiinn dominoimaan tuota pikkuista lautaa. Ehdottomasti uudelleen!
Torstaina oli paljon odotettu ja pelätty laskuvarjohyppy, jonka sain hostisiltä synttärilahjaksi jo heinäkuussa. Ihan mahtavat fiilikset ennen hyppyä, etenkin kun tuon yrityksen tiskillä oli tuttu suomiaksentilla varustettu blondi vastassa ja siinä sitten vaihdettiin muutamat rohkaiset suomilauseet ennen kuin koneelle lähdettiin.
Ei tullu miun laskeutumisesta yhtään kuvia koska tää miun ohjaaja/pari sano mein hostiskälle miun laskuvarjon näyttävän Irlannin lipulta ja eihän se sitten ollutkaan... No oh well on satoja kuvia itse hypystä ohjaaja goprosta, mutta ilmeet onkin sitten sitä luokkaa, haha...
Miulle oikeestaan tuli tuosta hypystä iha hirveä olo jälkeenpäin, eli sängynpohjalla meni loppupäivä. Tuostakaan huolimatta en jättäisi tuota hyppyä tekemättä! 
Viimeisenä kokonaisena päivänä oltiin varattu yksityiselle Sealion Chartersille tuollainen snorklaa merileijonien kanssa -matka, joka oli kyllä yks miun elämän parhaimmista kokemuksista tähän asti!


Jurien oli ihan maaginen! Jos ikinä suunnittelette reissua Länsi-Ausseihin, Jurien Bay on ihan ykköspaikka turisteille ainakin miun mielestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti