maanantaina, helmikuuta 02, 2015

SENIOR SCHOOL AWARDS AND PRESENTATIONS AKA SPEECH NIGHT

Keskiviikkona olikin luvassa tuo kauan odotettu ja pelätty viimeinen koulun Assembly ja viimeinen kerta kun saisin laittaa rakkaan koulupukuni päälle. Tuo "kevätjuhla" oli pääosin palkintojen antamista meidän year 12 oppilaille ja heidän valmistumisen juhlistamista, mutta kyllä meille muillekkin seniorikoulun oppilaille palkintoja jaettiin. Miulle odotetusti tulikin juuri Math 2CD ja vähän hassusti Visual Arts 1AB palkinnot, mutta en loppupeleissä valita. Meitä vaihtareitakin oli muistettu, ja koululta meistä jokainen saikin kilven muotoisen laatan koulun symbolilla sekä tekstillä "Great Southern Grammar 2014 Exchange Student" ja lisäksi oma nimi. Heti kun oltiin lavalta pois päästy, alkoi meidän oma video pyöriä koko koulun edessä, ja tietenkin kun kappaleena oli Daughter - Youth sekä niin paljon muistoja herättäviä kuvia pyörimässä, itkettiin siinä sitten kaikkien koulun entisten rehtorien ja perustajajäsenten edessä ihan silmät päästä.
Onneksi meidän osuus oli ihan illan alussa, joten kun viimeistä kertaa kiitettiin opettajia ja halattiin muutamia kavereita, meidän kyyneleet oli jo kuivuneet, haha.

The Augustson Sandwich - Lara ja Cohen
Yksi lemppariopettajista, Mr Ruggera
Edwina
Toinen lemppari, Mr Bew!

2 kommenttia:

 1. Ootko ollut tyytyväinen AFS järjestöön ja jos oot/et ole niin miksi?:D Onko asiat hoitunu helposti ja miten mahollisista ongelmatilanteista on selvitty :D? Ite haluisin lähtee vaihtoon kans mutta mietityttää että minkä järjestön kautta kannattaisi lähteä, eli voisitko suositella AFS? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AFS on ihan TÄYDELLINEN Suomessa, ja saat varmasti ihan kaiken tuen heiltä ihan missä vaiheessa vaihotvuottasi oletkaan! Kuitenkin miulla Australiassa AFS ei toiminut yhtä hienosti, vaan vähän tuntui siltä että meidät vaan hylättiin perheisiin ja jos jotai ongelmaa olisi ollut, heidän apunsa olisi ollut aika vaikea saada... Mutta kyllä heiltäkin pientä apua ja tukea sai, mutten rehellisesti sitä hirveästi tarvinnut joten sitä ei sitten myöskään kuulunut :)

   Riippuu tosi paljon maasta että miten järjestö toimii, ja etenkin maan omilla tavoillaja käytännöillä on tosi suuri vaikutus miten työntekijät/vapaaehtoiset siellä hommia tekee, joten en nyt tuomitse koko järjestöä, vaan tuon miun rural Western Australia -alueen AFS:n, joka miulla ei valitettavasti ollut paras järjestö. Mutta tiedän että on monia maita joissa AFS toimii loistavasti, joten voin silti suositella AFS:ää järjestönä :)

   Poista