tiistaina, helmikuuta 03, 2015

WEEKEND FILLED WITH PARTIES

 11. joulukuuta mentiin porukalla Sophien luo viettämään hänen pieniä synttäreitä klassisen bbq:n merkeissä. Meidän porukasta kaikki oli paikalla lukuunottamatta Freyaa joka oli jo lentänyt Islantiin lomailemaan. Ihan rentoa yhdessäoloa ja leffa oli meidän päivän suunnitelma, mikä tuntu vaan niin ihanan normaalilta just tuolloin.

Perjantaina oli Nakon jäähyväisbileet, jotka järjestettiin melkeimpä keskellä ei-mitään Katherinen luona. Tietenkin melkeimpä meidän kaikki year 11 ja year 12 oppilaat oli kutsuttu, mutta ihmismäärästä riippumatta ilta oli ihan mahtava. Lainasin Sophien swagia (swag=makuupussi/teltta sekoitus), ja vähän pienemmällä porukalla nukuttiin yö Katherinen terassilla, sen jälkeen kun oltiin Masonin kanssa istuttu keskellä maalaistietä muutama tunti ihan vaan tekemättä mitään ja koska eräs year 12 oli ominut Masonin swagin, eli hänellä ei oikein ollut mitään missä nukkua, poika parka.

Lauantainailtana Cassylla oli 21-vuotissyntymäpäivät teemalla Cupcakes and Cocktails, mutta nuo juhlat meni vähän puolivaloilla edellisyön valvomisten takia. Sunnuntaina oli toiset Cassyn juhlat, eli hänen ja Tristanin kihlajaiset, vaikkakin melkein vuoden myöhässä, haha. Kummatkin noista oli tosi hyviä tilaisuuksia viimeistä kertaa jutella perheen omille sukulaisille ja ystäville, ja viikonlopun aikana sainkin lähemmäs viittäkymmentä ohjetta tulevaisuuden varalle.


Ei kauheasti kuvia tuolta viikonlopulta löydy, mutta ihan kuvituskuvaksi otin Cassyn arkistoista kuvan sunnuntain kihlajaisjuhlista. Ihana sää, kuuma aurinko ja hyvä ruoka!

1 kommentti:

  1. oiii niin kiva kun löysin sun blogin, ehkä mäkin pääsen joskus Australiaan :) innolla odotan seuraavaa postausta!

    VastaaPoista