sunnuntaina, helmikuuta 16, 2014

FIRST WEEK

Heissan!
Eka viikko koulussa ja Albanyssa takana, ja elämä hymyilee. Koulussa on vähän ongelmia aineiden ja koulupuvun kanssa, mutta muuten sielläkin menee hyvin:) Oon tutustunu moneen tosi mukavaan tyyppiin, mut oon vähän juuttunu kahden kaveriporukan väliin, mutta ehkä se siitä. Ihmiset on ollu tosi ystävällisiä, kiinnostuneita ja ottaa tosi hyvin porukkaan jos vaan ite on tarpeeks aktiivinen. Kouluainessa on ollut pientä säätöä, kun media olikin täynnä (hienosti ilmotettiin etukäteen...), outdoor ediin meitä vaihtareita ei oikein haluta päästää vaarallisuuden takia ja päätin sittenkin vaihtaa hospitalityyn P.E:n sijaan. Toisin sanoen tää viikko oli vaan kokeilua ja ensi viikolla toivottavasti oon sitten niillä lopullisilla kursseilla.

Perjantaina oli miun ensimmäinen outdoor edin tunti (jolle sain osallistuu), ja mentiin snorklaamaan! Käytiin Emu Pointissa, ja voin sanoo et se paikka on ihan uskomaton. En ottanut sieltä yhtään kuvia, mutta jos kiinnostaa niin googlesta löytyy muutama.
Ensin tehtiin Michaelin (Sveitsi) kanssa uintitesti, joka ei kyllä kauheasti vaatinut. Uitiin 200m, 3min paikallaan ja kelluttiin 5min selällään. Kuulemma tää osio on kaikille pakollinen, että voidaan tarvittaessa auttaa niitä heikompia uimareita jotka ei varmuudella pysy pinnalla muutamaa minuuttia kauempaa.
Testien jälkeen saatiin vajaa puol tuntia snorklata pienellä alueella. Meiän ryhmä oli ehkä onnekkain, kun löydettiin ehkä ainoa kiinnostava asia koko rannalla, haha. Nähtiin siis jonkunlainen kämmenen kokoinen, puna-oranssi meduusa ihan lähellä rantaa. Tää ei onneks ollu myrkyllinen tai pistävä, toisinkuin muutamat kauempana merellä. Oli kyllä hienoo nähdä oikeasti jotai liikkuvaa pelkkien kasvien sijaan.

Perjantaina oli myös ekat ilma-akro harkat sirkuksella (Southern Edge Arts), jossa vietän tän vuoden. Keskiviikkona on sitten ekat harkat jossa voin reenata ykspyöräilyy. En malta oottaa! Oon tavannu muutaman lajii harrastavan tän viikon aikana, ja rehellisesti voin sanoo että Suomessa on kyllä korkeampi taso (ja pitäkää se sellasena..)! Täällä kun ei kauheasti ykspyöräilijöitä oo, niin ei heille myöskään järjestetä omia tunteja, ja tää tarkottaa sitä että reenaan luultavasti yksinään kun muut tekee perus akroo.
Perjantai-iltana käytiin kattoo Circus Joseph Ashton:ia, jota voi verrata aika hyvin Suomen Sirkus Finlandiaan. Lukuunottamatta sitä, että Ashtons on täysin perheyritys, jossa jokainen esiintyy (oli sittten 4v tai 60v).

Lauantaina lähdettiin hostäidin ja -siskon kanssa Farmers Marketille ostamaan paikallisia hedelmiä, lihaa ja leipää. Tähän aikaan vuodesta monet hedelmät on just sesongissa, joten kaikki maistuu ihan tajuttoman hyvältä ja tuoreelta. Miun perhe on muutenkin tosi terveellisesti syövä, joten meillä on aina hitosti tuoreita hedelmiä tarjolla. Illalla käytiin melkein koko perheen kesken Andrewin meksikoteemaisissa 18-v juhlissa.



Tänään menin hostisän kanssa järjestämään Laserscapesynttäreitä pienen matkan päähän olevalle Laserscaperadalle. En oo ikinä ennen ollu tollasessa lasertag-jutussa, ja oli kyllä mahtavaa! Niitä pieniä 12-vuotiaita oli ihana kattoo kun hyö yritti ampuu toisiaan autonrenkaitten takaa..:D Viimeisessä pelissä sain itekkin pelata vanhempien kanssa kaikkia lapsia vastaan (ja tottakai voitettiin). Kunhan AFS antaa luvan näihin "vaarallisiin" lajeihin, pääsen itekkin ihan kunnolla ja luvan kanssa pelaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti