torstaina, helmikuuta 06, 2014

HONG KONG

Terveisiä Hong Kongista!
Eli lähdettiin keskiviikkona 23.40 Helsingistä kohti Hong Kongia, jossa oon just nyt oottamassa mun lentoa Perthiin. Lento lähtee vasta noin kolmen tunnin päästä, ja oon täällä ihan yksin kun Viivikin lähti jo Sydneytä päin. Eka lento Helsingistä meni hyvin vähäistä tilaa lukuunottamatta.
Mulla ei ollut yhtään ylipainoa ruumaan menevässä matkalaukussa (22.1kg, hups), mutta käsimatkatavaraa senkin edestä, ehkä lähemmäs 10kg. Kumpikaan meistä ei joutunut maksamaan ylipainosta (jota Viivillä oli, haha), eli no worries tulevat vaihtarit! Eikä muutenkaan turvatarkastuksessa välitetty painavista käsimatkatavaroista. Saa sitten nähdä minkälaista palautetta tulee Australiassa ja etenkin niiden tullissa...

Seuraavaa postausta tulee jossain vaiheessa Aussien puolelta, luultavasti liittyen siihen mitä oikein otin mukaan ja mitä olisi ehkä pitänyt ottaa. Katotaan meneekö ensi viikkoon, kun en oikein tiedä mitä tässä viikonlopun aikana tapahtuu. Mutta yritän tulla postailemaan pikaisesti!


Tää lentokenttä on muuten ihan tajuttoman iso verrattuna Helsinki-Vantaaseen! Kierreltiin täällä vajaa tunti etsiessä syömispaikkaa ja melkein saman verran istumapaikkoja metsästäessä. Täällä on myös juna (!?!) jolla miun piti matkustaa omalle portilleni luultavasti lentokentän toiselle laidalle. Ja jos ei käynyt selväksi niin täällä on siis ihan mahottomasti ihmisiä:)

6 kommenttia:

  1. Voi apua sä lähdit jo!! Tsemppiä ihan hirveesti!:))

    VastaaPoista
  2. Apuaa sä lähit! Hyvää vaihtoo!! (:

    VastaaPoista
  3. Jouduin maksamaan Sydneyssä Qantakselle 40 dollaria ylipainosta.... Damn....!!!! :/ but no worries noin muuten :D

    VastaaPoista