sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014

KATANNING

at the wedding with JT
Meiän netti ei oo toiminut tällä viikolla ollenkaan syystä tietämättömästä. Muutenkin on ollu tosi kiirestä kokoajan tai sitten oon vaan ollu niin väsynyt etten ole jaksanu tänne tulla kirjottamaa. Nyt kuitenkin tähän tulee muutos kun jaan kaikki parin viikon vähänkään kiinnostavat tapahtumat.

Muuten täällä on kaikki hyvin, vaikka eka hämähäkin purema tulikin tällä viikolla koettua.. Mut oon vielä hengissä! Koulussa alkaa olla vähän kiireisempää kun term alkaa olla melkein loppuvaiheessa. Oon vaihtamassa miun 2CD matikan vaikeimpaan 3AB Math specialistiin, kun toi alkuperänen on liian helppo. Aluksi me kaikki kolme vaihtaria oltiin tossa samassa matikassa, mutta ensimmäisen kokeen jälkeen sveitsiläinen Michael vaihto 3AB perusmatikkaan ja miun vaihdon jälkeen japanilainen Nako jää sinne ainoaksi vaihtariksi.

Pari viikkoa sitten 8. päivä lähdettiin koko perhe (-Jacqui, +Tristan) Katanningiin, kahden tunnin ajomatkan päähän pohjoiseen. Mentiin siis juhlimaan näitten serkkujen 18- ja 27-vuotissynttäreitä isolle leikkikentälle, joka on kummallekin perheelle tosi spesiaali jostain syystä. Siellä kokeilin ekaa kertaa ripstickillä skeittausta ja haha, se oli ihan mahtavaa! Ja tottakai kun kumpikin perhe on vahvasti sirkuspainotteinen, niin puolet ajasta Tris ja Cassy opetti muille pariakroa ja jonkkausta. Illalla käytiin vielä ravintolassa syömässä, ja onniteltiin Tegania Cassyn ja miun leipomalla suklaakakulla.
Sunnuntaiaamupäivä meni suurimmaksi osaksi sirkusreeneissä tulevaa esitystä reenatessa.  Iltapäivällä mentiin koulun lähellä sijaitsevaan lintupuistoon ihan vaan mie ja hostvanhemmat. Saatiin sieltä sitten kulhot joista saatiin syöttää kaikkia lintuja ja eläimiä (emuja ja kenguruita!!) jotka ikinä meidän lähelle uskalsi tulla. Matkalla kotiin otettiin kyytiin Jacqui Footloosereeneistä. Footloose on GSG:n oma musikaali, jota nää on harjoitellu yli puoli vuotta. Jacquin ei aluksi pitänyt olla koko produktiossa mukana, mutta näitten viimosten viikkojen aikana ohjaajat on tarvinnu lisäapua kun esitys on ollu joissain kohdissa vaarassa valmistua. 
Maanantaina oli 1980-luvun (koska Footloose) teemapäivä koulussa, eli sai pukeutua 80-luvun mukaisesti ihan mihin vaan.  Kaikkien ”yllätykseksi” kaikilla senioreilla oli tärkeä kokous liikkasalissa, jossa sitten Footloosen esiintyjät esittivät pienen flashmobin. Miun mielestä toi oli hauska idea, mutta kaikkien muitten mielestä lähinnä säälittävää ja noloa..
Seuraavana lauantaina hostvanhemmat lähti Esperanceen työmatkalle, joten mentiin vajaalla porukalla näitten ystävän Michaelin häihin. Ihan mahtava kokemus päästä tälläsiin, ja viel nähdä kun Cassy ja Tristan esiinty siellä!


Viime sunnuntaina oltiin sitten Albany Red Cross 100-vuotisjuhlissa esiintymässä pienellä sirkusporukalla. Miun ja Baileyn alkusketsi (ou god miksi lupauduin siihen) meni hyvin, vaikka Bailey rikkoikin meidän proptuolin, haha. Bailey siis istui meidän tuolin selkänojalle, ja koska se tuoli ei ollut mitenkään erityisen kestävä, sen jalka petti ja Bailey lensi selälleen matolle. Vedin siellä sitten pienen sooloyksipyöräsnumeron parin viikon varotusajalla ja hyvin panikoituneesti. Reeniäkin olisi voinut olla enemmän, mutta turha sitä on enää murehtia. Koulun rehtorikin oli kattomassa tuota esitystä ja tuli KESKEN ESITYKSEN meidän lavan mattojen taakse onnittelemaan ja kiittämään miuta hienosta numerosta, haha. En halunnu kirjottaa mitään kilometripostauksia kaikesta mitä on tapahtunu, niin suosiolla jätin loput jutut seuraavaan postaukseen..

2 kommenttia:

  1. Mitä siulle tapahtu ku hämähäkki puri :o ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin vaa ulkona laittamas pyykkei, ja tunsin jonku pienen piston akillesjänteen kohal..:D Ekaks ei näyttäny miltää, mut tunnin sisää kasvo iha keskinkertane patti siihe, mut aloe veral lähti iha hyvi pois pient kirvelyy huolimat!

      Poista