sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014

SURROUNDED BY WATER

Viime maanantaina oli koulun Swimming carnival, joka periaatteessa tarkoittaa uimakilpailuja talojen välillä. Kaikki talot kilpailevat pisteistä, ja ihan vaan osallistumalla saa omalle talolle pisteitä. Kaikissa lajeissa (vapaa, rintauinti, perhonen yms) kilpaillaan vuosiluokittain, mutta nuorempia saa nostaa vanhempien lajeihin jos kilpailijoita ei ole tarpeeksi. Melkeimpä kukaan ei tykkää Swimming carnivalista, kun usein keneltäkään ei kysytä haluaako uida missä eventissä tai jos ei halua uida ollenkaan. Ite en ollut uimassa, vaan otin aikoja ja tsemppasin kaikkia muita.
Tänä vuonna oli vaan yksi "leikkievent", caterpillar, jossa ei periaattessa tarvitse uida ollenkaan. Kuulemma yleensä päivän lopussa on ollut opettajien leikkimielisiä eventejä oppilaita vastaan, mutta tänä vuonna ne jäi välistä. Meidän talo Mokare on kaikista pienin, mutta oli hienosti muutaman eventin jälkeen toisena. Kuitenkin päivän päätteeksi oltiin viimeisiä kun meitä ei ollut tarpeeksi kaikkiin ryhmäeventeihin mistä olisi saanut eniten pisteitä. Koko Swimming carnivalin voitti Camfield, joka oli ollut melkeimpä kokoajan kärjessä. Toisena taisi tulla Wilson ja kolmantena Baudin, tai toisin päin.. Ennenkun päästiin lähtemään, palkittiin jokaiselta vuosiluokalta Champion ja Runner-up, eli kaksi parasta tytöistä sekä pojista. Meidän talossa taisi olla vaan yksi Runner-up ja yksi Championpoika year 10:ltä, mutta hän olikin koko koulun paras uimari, haha.

 

Muuten tällä viikolla ollaan oltu vaan me tytöt ja Tristan kotona kun hostvanhemmat tosiaan on poissa. Jacqui on ollu kiinni Footloosessa koko viikon, joten on ollu tosi hassua olla monena päivänä kotona vaan Cassyn ja Tristanin kanssa. Käytiin katsomassa  Footloose eilen lauantaina päivänäytöksessä ja haha, se oli mahtava! Parasta miun mielestä oli että ihmiset, jotka ei omaa täydellistä lauluääntä tai täydellisiä tanssitaitoja esiinty ihan täydestä sydämestä ja teki koko esityksestä niin ainutlaatuisen. Kuitenkin tuolla oli ihan mahtavia laulajia, ja se yhteishenki oli jotain niin käsittämätöntä. Oon niin kateellinen ettei Suomen kouluissa järjestetä tälläisiä juttuja.

Gull rockilla oon viime viikkoina viettäny vähintään 2h viikossa.. Tuolla ollaan käyty outdoor ed ryhmän kanssa snorklaamassa (nähtii mustekala!) ja sport and rec ryhmän kanssa kokeilemassa hengenpelastusta. Vaikka paikka alkaa tulla jo tutuksi, en ikinä kyllästy ton rannan kauneutee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti