keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2014

WINES, BEACHES AND KOALAS
Lauantaina oli suunnitelmissa lähteä Denmarkiin (läheinen kaupunki, ei Tanska. Aluksi kun miulle puhuttiin Denmarkista, oletin et  puhutaan Tanskasta ja on tullu iha mahottomia väärinkäsityksiä, haha) markkinoille, mutta hostäitiä vaivasi päänsärky niin jäätiin sitten kotiin kattomaan leffoja. Iltapäivällä, kun hostäidin olo alkoi olla parempi, käytiin sitten pyörähtämässä Middletonilla uimassa. Hostäiti rakastaa merta ja rantoja, niin aina kun hän haluaa rentoutua niin lähetään biitsille, enkä kyllä yhtään valita! Paitsi voin kyllä valittaa siitä 37 asteen kuumuudesta, joka on näillä seuduilla todella outoa.

Sunnuntaina lähdettiin ennen keskipäivää Porongurupin Wine Festivalille jossa nähtiin Masterchefistä tuttu Poh! Miulla ois ollu tilaisuus lauantaina mennä Oyster Festivalille töihin ja samalla tapaamaan Pohta koulun puolesta, mutta sinne olisi pitänyt ilmottautua jo viime viikolla. Ja tietenkin kun luulin että ollaan Denmarkissa, niin en ilmottautunut sinne ja vähän kyllä harmittaa. Mutta ei näille voi mitään!
Ei kauaa tuolla festivaalialueella viihdytty kun vieläkin oli tosi kuuma lauantain jäljiltä.. Otettiin sitten smoothiet mukaan ja lähdettiin morjestamaan Cassya ja Tristania Shellys Beachille, jossa he olivat olleet telttailemassa. Loppuilta vietettiin sitten siellä grillatessa, kunnes lähdettiin pimeen tullessa kotiin.Eilen käytiin eilen pikasesti pyörähtämässä Whale Worldin eläinpuistossa. Saavuttiin sinne ehkä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa joten ei kauheasti siinä eläimiä ehditty katsella. Pikasesti koalat, kengurut ja vompatit ja sitten meidät ajettiin ulos, haha. Itse Whale World on ihan tajuttoman iso museo, jossa kiertely kestäisi jonkun 4h niin jätettiin se toiseen kertaan. Matkalla kotiin pysähdyttiin yhdessä "salaisessa" näköalapaikassa, josta voi nähdä melkein joka suunnalla merta. Samalla opin vähän hahmottamaan Albanya!

Tää long weekend on ollu miulle jotenkin tosi huikee, kun oon päässy vielä enemmän mukaan tähän perheeseen. En tunne itteeni enää niin vieraaksi kuin alussa ja se ensihuuma alkaa pikkuhiljaa kadota (en tarkota tätä pahana asiana). Näitten huumori on sellasta että nauretaan muitten kustannuksella, ja pikkuhiljaa alan päästä siihenkin kiinni. Pari kertaa oon jo päässy heittämään vähän tuollaista läppää jonkun perheenjäsenen kustannuksella ja joka kerta kaikki on alkanu taputtaa miuta selkään yms. muuta tosi ylistävää, haha! Näillä on kanssa hurjasti omia perheen inside-juttuja jotka aina jaetaan miulle. Sama juttu noitten kanssa, kun mie heitän johonkin väliin viittauksen jostakin inside-jutusta, kaikkien silmät kirkastuu ja se ilosen naurun määrä on jotain niin mahdotonta! Nää on ihania:)


5 kommenttia:

 1. Mitä oot tykännyt afs:ssästä järjestönä? suositteletko? onko ollut minkäänlaisia ongelmia? miksi päädyit juuri afs:ssään etkä esim. exploriukseen? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Suomen päässä AFS on ihan mahtava, enkä vois enempää heiltä pyytää! Täällä Ausseissa kuitenkin AFS on jäänyt vähän jälkeen melkein kaiken kanssa. Koulun, perheen yms. nää on hoitanut ihan mahtavasti, mutta en oo vieläkää jutellu/tavannu miun tukihenkilöä, kaikista vaihtarijutuista ilmotetaan vähän myöhässä ja asiat muutenkin tapahtuu aika hitaasti. Tähän kanssa saattaa vaikuttaa eri kulttuurit. Voin silti vielä suositella AFS:sää jokaselle, sillä kyllä kokonaisuudessa hyvät puolet menee vielä huonojen edelle :)
   Valinta järjestöstä olikin juuri AFS:n ja Exploriuksen välillä, pääosin hinnan takia. Oon aina halunnu Ausseihin, ja Exploriukselta sain paikan "vaan" Uuteen-Seelantiin, joten se oli aika ratkaiseva tekijä! Miulla myös ensimmäinen haastattelu merkitsi aika paljon, ja Exploriuksen haastattelu ei ollu miu mielestä mitenkään erikoinen, sekä haastattelijaa ei näyttänyt kiinnostavan ollenkaan.

   Poista
 2. voi juku kun siellä päin näyttää niin kauniilta! jatka postailua ja pidä tosi kivaa siellä, miulla häämöttää lähtö vasta 4kk päästä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mooi! Joo piän:)
   Minne päi oot lähdössä? Tsemii, 4kk menee huiman nopeesti;)

   Poista
  2. Ausseihin oon mieki lähös :)!

   Poista