lauantaina, marraskuuta 22, 2014

ALBANY SHOW

Huihui aika menee nopeasti, tästäkin tapahtumasta piti kirjottaa aikoja sitten mutta jotenkin aika ei vaan riitä koneella istumiseen. Mutta kuitenkin, kauan odotettu Albanyn juhlahetki oli 7.11 perjantaina, kun valokuvaajat, sikalat, maatilat ja kerijät saivat oman hetkensä näyttää vuoden parhaat palat Albany Show:ssa. Melkeimpä jokaisella vähänkin suuremalla kylällä on joka vuosi loppusyksystä oma Show, jossa juuri maanviljelijät ja muut kilpailevat omissa kategorioissaan "Best in Show" -palkinnosta. Perthin oma show on nimeltään Perth Royal Show, ja Albanyssa virallinen nimi on Albany Agricultural Show.

Nuorille toi tapahtuma on enemmänkin sosiaalinen tivoli tuon maatilapuolen sijaan, silä puolet tuosta Show areasta on huvipuistolaitteita ja hattarakojuja. Show:hun mennään aina oman kaveriporukan kesken ja siellä viivytänkin siitä iltapäivästä aina illan ilotulituksiin asti. Itse menin tonne hostiskän kanssa neljän aikaan odottamaan kavereita, jotka oli ajamassa vielä Denmarkista. Saatiin siis ihan hyvin aikaa kierrellä noi näyttelyt läpi, mutta sitten kun löysin omat kaverit, siirryttiin juuri tuolle huvipuistopuolelle. Meitä oli maksimissaan porukassa ehkä 10 tyttöä, joten kun päästiin bumper cars:eille, vallattiin koko laite melkeimpä kokonaan omalle porukalle ja naurettiin itku silmässä koko aika. Käytiin kanssa Freyan ja Becin kanssa Skywalker-laitteessa, joka meni suoraan sanottuna jokaiseen suuntaan. Kun mainitsin asiasta Jacquille, sain kuulla että joku oli kuulemma kuollut muutama vuosi samaisessa laitteessa tippuessaan. Järkytti kyllä pikkasen, sillä itseä kyllä pelotti ihan tosi paljon tossa vähä heiveröisessä laitteessa heiteltävänä kaikkialle.

Pysähdyttiin yhdellä kojulla, joka oli periaatteesa vaan iso seinä täynnä isoja pehmoleluja sekä keskellä lista numeroita jotka piti saada lipusta joka makso sen 2 dollaria. Muutamat meidän porukan tytöt osti sen 5 lippua tuloksetta, joten päätin ostaa yhen lipun ihan vaan muistoksi. No tietty miun tuurilla voitin, ja palkinnoks valitsin ison kumiankan näköisen pehmon, jonka myöhemmin nimesin Alfrediksi. Tavattiin muutamien meidän koulun poikien kanssa, käveltiin vaan ympäriinsä ja kun noitten Denmark-ihmisten oli aika lähteä, kävelin Freyan kanssa KFC:lle hakemaan Sophien, Brittanyn ja Matt.it ilotuksia varten. Aika pian ilotuksien jälkeen kaikki lähti kotiin, joten itsekin showbagin ja Alfredin kanssa päästiin nukkumaan.


 
Matt, Sophie, mie, Matt ja Brittany +Alfred!
Pahoittelut kuvien laadusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti